Spinatgryde

Spinatgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke Fryseégnet

Indsendt af : Elise

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Gryderetten:
200 g.Hakket Oksekød
200 g.Frossen helbladet Spinat
1 ds.Kokosmælk
1 ds.Flået Tomater
1 løg
2 fedHvidløg
0.5 spsk.Tandooripulver
0.5 spsk.Garam Marsala
 
 Ris:
1 dl.ris pr. person.
 
Opskrift:
Sæt vand til risene over. Når det koger helles risene i.
Hak løg og Hvidløg fint. Og steg det i en gryde, indtil de begynder at brune. Tilsæt oksekødet og steg det. Hæld derefter krydderierne i. Put spinat, Kokosmælken og Tomaten i gryden. Lad det simre til risene er færdige.
Derefter klar til servering.

Tips:

Hvis man syntes det bliver for mange ris, kan man altid tage en halv dl. til hver person. Man kan også altid putte lidt mere Hvidløg i. Det er bare smag og behag.





karakterer:
Opskriften er vist 5885 gange,
og udskrevet 84 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu