Koteletter i fad 24

Koteletter i fad 24, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : rikke

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
4-8 svinekoteletter
2 glaschampignon
1 ds.flåede tomater
3 dl.fløde
1 pk.bacon
2 spsk.margarine
2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
1 spsk.sukker
 
Opskrift:
Koteletterne krydres med salt og peber og steges møre i margarine. Lægges i ildfast fad. Mel tilsættes i stegefedtet og en opbagt sauce laves af vand fra champignon, flåede tomater og fløde. Er saucen for tyk tilsættes lidt mælk. De afdryppede champignon drysses over koteletterne og saucen hældes ocer. Bacon lægges ud på saucen og retten sættes i 200 grader varm ovn i 25-30 minutter til retten er varm og bacon sprød. Serveres med løse ris. Retten er meget fryseegnet.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Koteletter i fad

karakterer:
Opskriften er vist 12041 gange,
og udskrevet 207 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lena Andersen  -  2010-10-08 13:46:30
Den er dejlig og nem især også når man skal i sommerhus og havde gæster.Fin også når den har været frossen.