Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































GrønsagsGratin DK

GrønsagsGratin DK, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet (inden tilberedning i ovn)

Indsendt af : MSDM

Indsendt :



Ingredienser:
1 bdt.blomkål
1 bdt.broccoli
 Tomater
 Revet ost (efter egen smag)
 Salt
 Peber
 
 evt.presset hvidløg
 
Opskrift:
Skær blomkålen og broccolien ud i buketter, som herefter enten koges eller dampes indtil de er møre (glider let af gaflen).

Tænd ovnen på 200 grader, alm./ovn

Hæld vandet fra gryden med blomkålen og broccolien og derefter efter de to grøntsager over i en smurt form.

HUSK at salte og peber retten godt!

Fordel dem cirka lige i fadet og læg så skiveskårene tomater ovenpå (om man vil have blomkålen og broccolien helt dækket eller bare nøjes med én skiveskåret tomat er op til én selv).

Til sidst spredes der revet ost ovenpå.

Retten skal have omkring 10 min. i midten af ovnen eller når osten ser færdig ud (let brun)

Servér alene med evt. hvidløgsbrød til (f.eks. for vegetarer) eller som tilbehør til kødretter.

Tips:

For at tvinge smådyr ud af blomkål eller broccoli, lægges de i koldt vand med salt i 10 min. inden kogning. Rigtig lækker og simpel ret, som mætter utrolig godt!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5199 gange,
og udskrevet 75 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu