Bønnesalat med ruccola

Bønnesalat med ruccola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Berit

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
300 g.Bønner eller haricuvert
100 g.Ruccula
2 spsk.soltørrede tomater i olie
1-2 fedhvidløg
 salt
 Peber
 
Opskrift:
blancher bønnerne / eller harricuvert som afkøles
finsnittet ruccula
fintsnittet hvidløg
overhæld med 2 spsk. soltørrede tomater i olie, dryp olien af inden

Tips:

Det kan anbefales at anvende friske bønner, men ellers harricuvert. Rucculaen fintsnittes for at få de æteriske olier ud og så undgår man at sidde med rucula strittende ud af munden. Olien dryppes af tomaterne inden, for at undgå for meget olie Der kan også anvendes tørre soltørrede tomater, så tilsættes lidt olivenolie


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bønnesalat

karakterer:
Opskriften er vist 6305 gange,
og udskrevet 114 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu