Kyllinge ragout uden alkohol
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Fryseegnet : Nej Indsendt af : Lotte Indsendt : Red : |
|
|
Bland kyllingefars med suppepulver, form dem til frikadeller og steg dem i olien til gyldne. Tag dem op, svits løg, porrer, kartofler og gulerødder nogle min til løget er klart tilsæt vand, kyllingefrikadeller og bouillon, lad simre til grøntsagerne er møre i ca. 20 min. tilsæt mælk og maizena og smag til med salt og peber.
Tips: Serveres med flutes. Jeg bruger den nye Fond du chef, da den giver en rigtig lækker kyllingesmag til retten, noget mere fyldig end alm terninger. Skøn simremad til kolde dage. Smager også godt et par dage efter. |
|
Opskriften er vist 9792 gange,
og udskrevet 155 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer anonym - 2014-03-05 15:04:39 Jeg har aldrig hørt, at der skal alkohol i ragout |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne