Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllinge ragout uden alkohol

Kyllinge ragout uden alkohol, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Lotte

Indsendt :



Ingredienser:
400-500 g.kyllingefars
1 poseknorr suppepulver eks. asparges eller blomkålssuppe
800 g.kartofler i 2-3 cm tern
400 g.gulerødder i 1 cm skiver
1 porrer i 1 cm skiver
1 stort løg i halve skiver
7 dl.vand
2 fond du chef kyllinge boullion eller alm. boullionterninger
3 dl.mælk
2 spsk.maizena majsjævner
 salt
 peber
 olie til stegning
 
Opskrift:
Bland kyllingefars med suppepulver, form dem til frikadeller og steg dem i olien til gyldne. Tag dem op, svits løg, porrer, kartofler og gulerødder nogle min til løget er klart tilsæt vand, kyllinge frikadeller og boullion, lad simre til grøndagerne er møre i ca. 20 min. tilsæt mælk og maizena og smag til med salt og peber.

Tips:

Serveres med flütes. Jeg bruger den nye Fond du chef, da den giver en rigtig lækker kyllingesmag til retten, noget mere fyldig end alm terninger. Skøn simremad til kolde dage.. Smager også godt et par dage efter.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8284 gange,
og udskrevet 107 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2014-03-05 15:04:39
Jeg har aldrig hørt, at der skal alkohol i ragout