Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling i paprikasauce med grøntsager

Kylling i paprikasauce med grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Techie

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.kyllingebryst filet
1 stort løg
2 fedhvidløg
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
2.5 dl.piskefløde
5 dl.vand
1 kyllinge bouillon terning
1 tomat pure (Den store med 140 ml)
1 spsk.stødt paprika
2-3 spsk.hvedemel
3 gulerødder
0.5 broccoli
0.5 squash eller agurk
2 tomater
 Glas med champignon
1 spsk.salt
1 tsk.peber
1 tsk.basilikum
 Olivenolie
 
8 dl.ris pr. person.
 evt. flute
 
Opskrift:
Hak løg og hvidløg fint.
Rens de 2 peberfrugter og skær dem i aflange strimler af ca. 3-4 mm tykkelse.
Skræl gulerødder og skær dem i aflange skiver af ca. 4 mm tykkelse og del hver i 2 på langs.
Skær agurk eller squash i aflange skiver af ca. 4 mm tykkelse og del hver i 2 på langs.
Skær halvdelen af broccolien i bid størrelse.
Skær tomaterne i små både. Hver båd ikke mere end 5 mm tykkelse.
Skær kyllinge fillet’erne i aflange strimler af ca. 5-6 mm tykkelse.

Hæld olivenolie i en større gryde og varm. Når olien er varm svitses de hakkede løg. Efter ca. 30 sekunder tilsæt paprika og fortsæt i 30 sekunder. Tilsæt kyllingen. Nøjes med at giv den lidt kulør på hver side uden at stege den færdig eller tør. Tilsæt lidt mere olie hvis panden er tør. Tilsæt mel og rør godt imens melet ristes ganske lidt.

Tilsæt tomatpure og peberfrugt og rør i ca. 30-60 sekunder. Tilsæt vand, bouillon terning, vand fra glasset med champignon og bring retten til at simre i 20 minutter.

Tænd ovnen hvis flutet skal lunes.

Ca. 10 minutter før retten er ”simret” færdig: Damp henholdsvis broccoli og gulerødder, så der stadig er ”bid” i dem. Typisk en ca. 5 minutter.

Ca 5 minutter før retten er ”simret” færdig: Bring 12 dl vand i kog og tilsæt 8 dl ris. Bring i kog og skru ned (hvor risen stadig koger) i 11 minutter (eller til vand er væk). Når de 11 minutter er gået fjernes risene fra varmen, men skal hvile 11 minutter før de spises.
(Dette er baseret på almindelige parboiled ris).

Tilsæt fløde, salt, peber, basilikum og bring retten i kog.

Sæt flutet i ovnen.

Tilsæt tomater, broccoli, gulerødder, championer og agurk.

Retten er færdig efter at have kogt et par minutter.


Tips:

For at spare kalorier kan den almindelige piskefløde erstattes med f.eks Madfløde, DDV Yoghurt, eller Cremefine.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 12755 gange,
og udskrevet 177 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

michael arbirk  -  2016-10-24 15:56:53
8 dl ris per person er nok i overkanten jeg vil dele squashen på langs i 2 dele og så skære den i skiver

Techie  -  2010-03-15 16:49:58
Der havde da lige sneget sig en tastefejl ind i doseringen af ris pr. person. Jeg beregner normalt 2 dl. pr. person og naturligvis ikke 8 dl :-)