Rugbrødslagkage 03

Rugbrødslagkage 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
125 g.rugbrød
2 spsk.kartoffelmel
2 tsk.bagepulver
1 spsk.kakao
5 æg
200 g.sukker
 
 Fyld og pynt:
4 dl.piskefløde
100 g.kakao
100 g.finskåret pomeransskal
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 185 grader c. Smør en springform.
Afskorp og riv rugbrødet på den grove side af råkostjernet. Bland det med kartoffelmel, kakao og bagepulver.
Del æggene. Pisk hviderne til skum. Pisk æggeblommerne og sukker til æggesnaps.
Vend hviderne i.
Hæld dejen i en springform og bag den ca. 40 min. på en af de miderste ribber i ovnen. Løsen Kagen langs kanten og fjern ringen. Afkøl kagen.

Fyld: pisk fløden stiv. Hak chokoladen.
Tag lidt chokolade og pormens fra til pynt.
Bland chokoladen pormens i flødeskummet.
Flæk kagen med en skarp kniv. Smør halvdelen af flødeskummet mellem bundene. Smør resten ovenpå og drys chokoladen og pomeransskal over kagen.

Tips:

Energi pr. stk. (10 stk.): 1520 kilojoule (360 kcal) Energifordeling: protin: 6 % 5 g kilhydrat: 40 % 36 g fedt: 54 % 22 g


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Rugbrødslagkage

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6970 gange,
og udskrevet 169 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu