Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hellefisk med svampesauce og pasta

Hellefisk med svampesauce og pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :


Hellefisk med svampesauce og pasta, billede 4 Hellefisk med svampesauce og pasta, billede 1 Hellefisk med svampesauce og pasta, billede 2 Hellefisk med svampesauce og pasta, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Hellefiskfilet uden skind
Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
1 dl. Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
300 gram Båndpasta, frisk
   
  Sauce:
100 gram Svampe, tørrede
0.5 dl. Sherry. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
30 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Svampene lægges i blød i sherryen.

Hellefisken skæres i passende stykker og dryppes med citron. Vendes i rugmel tilsat hakket persille, salt og peber. Steges på pande i ca. 3 min. på hver side.

Pastaen koges efter anvisning.

Sauce:
Margarine smeltes, og mel tilsættes. Fløde, mælk og sherry fra svampene tilsættes. Svampene hakkes groft og kommes i saucen sammen med den kogte pasta. Smages til med salt og peber.

Serveres med flutes og evt. tomatsalat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 28438 gange,
og udskrevet 449 gange.


Energi:
KJ total 10849 (2583 kcal)
KJ pr. Pers. 2712 (645 kcal)
Vægt ialt 1444 gram
Vægt pr. Pers. 361 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 751 KJ (178 kcal)
Protein 8.1 gram
Fedt 14.1 gram
Kulhydrat 15.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Kan varmt anbefales til alle som vil lave en god middag for 2, og den smager så man kan høre Englene synge i himlen mvh Fiskerkonen