Hellefisk med svampesauce og pasta næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Hellefiskfilet uden skind
Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
1 dl. Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
300 gram Båndpasta, frisk
   
  Sauce:
100 gram Svampe, tørrede
0.5 dl. Sherry. tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
30 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 10849 (2583 kcal)
KJ pr. Pers. 2712 (645 kcal)
Vægt ialt 1444 gram
Vægt pr. Pers. 361 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 751 KJ (178 kcal)
Protein 8.1 gram
Fedt 14.1 gram
Kulhydrat 15.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)