Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Haj i karry

Haj i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HajFisk - Sildehaj

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Haj i karry, billede 4 Haj i karry, billede 1 Haj i karry, billede 2 Haj i karry, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 tsk. Karry
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
1 ds. Kokosmælk, stor dåse 1 stor (almindelig) dåse kokosmælk indeholder 400 ml.

1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Sildehajs steak a 160 g.
   
  Tilbehør
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Løgene skrælles og hakkes groft. Smøret smeltes i en gryde og løgene svitses deri. Kort efter tilsættes karryen, som man ikke skal spare på, og løgene steger videre. 1-2 dl vand tilsættes og blandingen koger endnu et par minutter.

Tomaterne skæres i små stykker, rød peberfrugt skæres i strimler og tilsættes sammen med salt. Retten koger herefter ca. 15 minutter til tomaterne er kogt ud.

Endelig tilsættes kokosmælk og og hajbøffer skåret i mindre stykker koges igennem et par minutter og retten klar til servering.

Servers med løse ris.

Tips:

Sildehajbøffer kan købes online hos Fiskehuset Thisted Klik her


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 10895 gange,
og udskrevet 104 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 12365 (2944 kcal)
KJ pr. Pers. 3091 (736 kcal)
Vægt ialt 3248 gram
Vægt pr. Pers. 812 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 380 KJ (90 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 10.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu