Spinatroulade med røget laks 02

Spinatroulade med røget laks 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Daytiger

Indsendt :      Red :
Spinatroulade med røget laks 02, billede 4 Spinatroulade med røget laks 02, billede 1 Spinatroulade med røget laks 02, billede 2 Spinatroulade med røget laks 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
400 gram Spinat, frisk nippet for stilke
1 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
300 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
   
Opskrift:
Æggeblommerne røres sammen med salt, peber, hakket spinat og fløde. Æggehviderne piskes stive og tilsættes til massen.

Massen hældes ud på bageplade beklædt med bagepapir. Det skal ligge i ca. ½-1 cm. tykkelse. Bages ved 200 grader C alm. ovn i 20 min., eller indtil roulademassen er fast og gyldenbrun.

Bland flødeost med salt og peber, citronsaft og hakket frisk basilikum. Smør blandingen på rouladen, når den er afkølet. Til sidst lægges røget laks i skiver hen over og rouladen rulles forsigtigt sammen (også varmrøget laks plukket i små skiver kan bruges).

Rouladen skal stå i køleskabet min. en 1 time før servering.

Tips:

Kan serveres med flutes, dressing, tomatbåde og æg med kaviar





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Spinatroulade

karakterer:
Opskriften er vist 683572 gange,
og udskrevet 11783 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (162 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6275 (1494 kcal)
KJ pr. Pers. 784 (186 kcal)
Vægt ialt 1249 gram
Vægt pr. Pers. 156 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 502 KJ (119 kcal)
Protein 9.3 gram
Fedt 8.3 gram
Kulhydrat 2.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-12-31 14:20:37
Meget lækker

  -   2018-01-01 09:58:03
Jeg lavede denne roulade til nytårsaften 17/18 og alle 11 gæster og jeg selv synes den smagte rigtig godt og flere spurgte efter opskriften Jeg brugte frosen spinat fra Rema1000. Jeg optøede det i mikrobølgeovnen og lagde det så over i et viskestykke og knugede væsken fra. Den fungerende rigtig godt.

  -   2016-05-25 12:08:36
Har lige forsøgt mig for første gang med netop denne opskrift.. og syntes godt nok der er meget spinat i forhold til æg til selve ''bunden''.. er spændt på at se om den overhovedet hænger sammen når den kommer ud af ovnen..

  -   2016-05-19 20:02:40
Kan den fryses ??

  -   2016-04-21 08:35:32
Super Lærkes opskrifte tak 💕💕💕💕💕

  -   2015-12-29 22:15:52
kan den laves dagen før uden at det betyder noget?

  -   2015-12-10 14:44:04
En sikker succes, jeg smagte flødeosten til med lidt peberrod, men det er Jo smag og behag

  -   2015-03-01 17:47:00
Rouladen kan fryse, hvis laksen og spinaten ikke er fra frost. (ingen genfrys). Den er nærmest bedre dagen derpå, så kan sagtens holde sig et par dage på køl/frost. Har lavet den en del gange nu, og den er altid god.

  -   2015-02-06 21:57:26
Den smager himmelsk - og er succes hvergang

  -   2014-10-13 08:40:29
Er der mon nogen der har prøvet at fryse den ??

  -   2014-10-13 08:36:54
Kan rouladen fryses?

  -   2014-10-04 17:48:24
Har byttede fløden ud med skyr det fungere rigtig fint. Desuden har jeg brugt philadelfia Light blandet med skyr og det blev bare godt :)

  -   2014-08-11 21:30:11
Kan kun varmt anbefales :-)

  -   2014-05-08 13:52:14
Jeg har lige lavet denne vidunderlige forret, og serveret den for mine kolleger som ALLE var meget begejstret.

  -   2014-04-16 08:27:51
Hvor lang tid i forvejen kan man lave den ?

  -   2014-04-03 11:40:31
Kan man lave den dagen før?

  -   2014-03-19 18:34:58
Kan den fryses

  -   2014-03-04 22:43:42
Kan den laves på mini mælk

  -   2014-02-01 15:31:09
Rigtig lækker opskrift har lige lavet det og glæder mig til at smage den ;-)

  -   2013-12-28 21:38:10
Kan man lave den dagen før?

  -   2013-08-28 12:39:12
Kan den fryses?

  -   2013-02-16 16:49:58
Spinaten hakkes på kødhakkeren, og dryppes af i sigte, alternertivt kan bruges helbladet spinat fra frost som knuges fri for væde og hakkes med kniv