Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mørkhøj Gryde

Mørkhøj Gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Cikel

Indsendt :



Ingredienser:
1 spsk.olivenolie
50 g.cashewnødder
1 zittauerløg i tynde både (ca. 75 g)
1 lille finthakket fed hvidløg
0.25 tsk.finthakket mild rød chilipeber
400 g.wokstrimler af okseklump
350 g.broccoli i små buketter
275 g.bladselleri i mindre stykker
1.5 dl.grønsagsbouillon
1 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 Peberrodsdressing:
1 dl.creme fraiche 18%
1 tsk.fintrevet peberrod
0.25 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 Tilbehør:
320 g.parboiled ris, en blanding af løse og vilde ris
 
Opskrift:
Kom olien i en stor gryde eller wok. Steg nødderne til de har taget farve. Tag nødderne op og gem dem til senere. Kom halvdelen af løg, hvidløg, chili og kød i gryden og steg til det har taget farve. Tag det op og gem det sammen med nødderne. Steg resten af løg, hvidløg, chili og kød og tag også det op. Steg broccoli og bladselleri i ca. 1 min. Kom bouillon ved og kog i ca. 3 min. Kom alt tilbage i gryden og tilsæt salt og peber. Smag til.


Peberrodsdressing: Vend forsigtigt cremefraiche med peberrod, salt og peber. Smag til. Server peberrodsdressingen til den rygende varme krydrede oksegryde sammen med kogte ris.


Retten kan evt. anrettes kinesisk med pinde og firkantede tallerkener.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12085 gange,
og udskrevet 80 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu