Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































PudelMix

PudelMix, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Linda Yven

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.Hakket Oksekød (4-6%)
400 g.Finhakket Løg
125 g.Bacon i tern
6 dl.Okse Boullion
2 fedHvidløg (fin hakkes med kniv)
5 spsk.Becel flydende let
3 dl.Grønne ærter
3 dl.Søde majs
1 tsk.Karry
1 tsk.Paprika
2 ps.Ris i kogepose
 Salt
 Pepper
 
Opskrift:
Karry og Paprika svitses i Becel, herefter tilsættes løg og svitses med...
Baconternene tilsættes og herefter kommes kød i. Det snurre koger i ca. 10min.
De finkakkede hvidløg tilsættes og retten koges yderligere 5min.
Risene som er kogt i forvejen tilsættes og boulionen også.
Lad det koge i 5-8min.
Majs og Ærter tilsættes og retten koges 10min før den smages til med salt og pepper.

Salat og evt. hvidløgs flute kan serveres til.

Bon Appetit.

Tips:

Denne ret er ikke fyrseegnet da risene efter optøning kan blive grynede eller smattede. Hvidløgene kan blendes men bedste smag fås ved at hakke på gammeldags maner med skarp kniv. Dog ungås "hvidløgs fingre" ved at blende dem.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 2985 gange,
og udskrevet 68 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu