Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pasta carbonate

Pasta carbonate, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : Mads Pedersen 4760

Indsendt :


Pasta carbonate, billede 4 Pasta carbonate, billede 1 Pasta carbonate, billede 2 Pasta carbonate, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 pakke spaghetti
500 g.bacon
2 løg
400 g.champignon
1.5 dl.hvidvin
5 dl.piske fløde
2 æg
200 g.parmasan ost ( ravet )
 evt. et lille stykke blå skimmel ost
 
Opskrift:
Her er der en nem opskrift som er lige til at gå til.

Svits løg, barcon og champignoner på en pande for sig imens pastaen koger.

Når pastaen er kogt hælder du alt vandet fra og putter fløden og bacon blandingen op i pastaen og varmer den op der efter putter du æg, hvidvin og parmasan op i.

OBS. hvis den bliver for tyk kommer du mere fløde i.

Tips:

pyntes evt. med basilikum blade.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (23 stemmer)

Opskriften er vist 51269 gange,
og udskrevet 1383 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Ukendt  -  2011-06-01 12:57:56
Den ser god ud, og den smager også godt. Man bliver sulten bare af at se på se på den men kager er bedre!

Trine  -  2010-11-19 14:36:02
Skal der champagne eller champignoner i? :s

Hanne  -  2010-08-23 08:11:34
Opskriften er fuld af fejl og dårlig forklaring .... - prøv igen

  -  2010-08-22 13:47:38
Champagne....lyder spændende

  -  2010-08-19 17:01:21
Den smager ekstra godt med de 400 gram champagne! :P

sanne  -  2010-07-31 17:54:09
Rigtig lækker opskrift.