Pasta carbonate

Pasta carbonate, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : Mads Pedersen 4760

Indsendt :      Red :
Pasta carbonate, billede 4 Pasta carbonate, billede 1 Pasta carbonate, billede 2 Pasta carbonate, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 pakke spaghetti
500 g.bacon
2 løg
400 g.champignon
1.5 dl.hvidvin
5 dl.piskefløde
2 æg
200 g.Parmesanost revet
 evt. et lille stykke blå skimmel ost
 
Opskrift:
Her er der en nem opskrift som er lige til at gå til.

Svits løg, bacon og champignoner på en pande for sig imens pastaen koger.

Når pastaen er kogt hælder du alt vandet fra og putter fløden og bacon blandingen op i pastaen og varmer den op der efter putter du æg, hvidvin og parmesan op i.

OBS. hvis den bliver for tyk kommer du mere fløde i.

Tips:

pyntes evt. med basilikum blade.





karakterer:
Opskriften er vist 53860 gange,
og udskrevet 1399 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-01 12:57:56
Den ser god ud, og den smager også godt. Man bliver sulten bare af at se på se på den men kager er bedre!

  -   2010-11-19 14:36:02
Skal der champagne eller champignoner i? :s

  -   2010-08-23 08:11:34
Opskriften er fuld af fejl og dårlig forklaring .... - prøv igen

  -   2010-08-22 13:47:38
Champagne....lyder spændende

  -   2010-08-19 17:01:21
Den smager ekstra godt med de 400 gram champagne! :P

  -   2010-07-31 17:54:09
Rigtig lækker opskrift.