Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Canelloni

Canelloni, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Lasange

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Flemming Lüttge

Indsendt :



Ingredienser:
1 pk.lasagneplader
2 bægerflødeost eller ricottoost
1 posefrossen spinat eller laks
1-2 glastomatsause
0.5 revet muskatnød
 Parmasanost til at rive
 salt
 peber
 
Opskrift:
Vrid vandet af den optøede spinat
Rør spinaten og flødeosten sammen.
Riv en ½ muskatnød i spinaten.
Kog lasagnepladerne i 3 minutter og
skyld dem i koldt vand.
Læg en kogt lasagneplade på et skærebræt og læg en pølse af spinatfyld på tværs for enden af pladen.
Rul pastaen en enkelt gang over fyldet og derefter en halv gang. Skær derefter pladen over og gentag.
læg canellonierne i et ildfast fad med lidt tomatsauce i bunden.
Dæk derefter med mere tomatsauce og
dæk med revet parmasanost.
I ovnen i 15 min. ved 200 grader.

Tips:

Taget fra Ekstrabladet - virkelig lækker og let at lave.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4949 gange,
og udskrevet 72 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu