Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gryderet ala stifado (kalvekød)

Gryderet ala stifado (kalvekød), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Gryderet ala stifado (kalvekød), billede 4 Gryderet ala stifado (kalvekød), billede 1 Gryderet ala stifado (kalvekød), billede 2 Gryderet ala stifado (kalvekød), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.kalveinderlår
4 spsk.olivenolie
 
3 store løg
1 grøn peber
5 fedhvidløg
 
3 dl.tør rødvin
2 spsk.rødvinseddike
1 ds.fl. tomater
70 g.tomatpure konc.
1 bouillionterning okse
1 skvatengelsk souce
1 skvatsoja souce
 salt
 peber
 kanelstang
1 tsk.Karry
1 tsk.Oregano, tørret
1 tsk.Rosmarin, tørret
2 spsk.Persille, frisk
2 tsk.spidskommen, hel
3 laurbærblade
 
250 g.Grønne bønner
250 g.Perleløg
250 g.champignon
 
Opskrift:
Kødet deles i store tern som brunes godt af i olivenlie. Løg og peberfrugt i grove tern tilsættes og brunes med sammen med presset hvidløg.

Når det hele er brunet godt af tilsættes de øvrige ingredienser, undtaget bønner, perleløg og champignon, koges ved svag varme i 60-70 min.

Når kødet er næsten mørt tilsættes bønner, perleløg og champignon og koger med i ca. 20 minutter.

Serveres med ris eller pommes frites.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 32413 gange,
og udskrevet 555 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2015-02-24 10:37:47
Efter min mening smager denne udgave af retten fantastisk, men desværre var den, på grund af krydderierne, ikke et hit blandt den øvrige familie. Jeg skal klart lave retten igen, men desværre nok i en, efter min mening, lidt kedeligere udgave :-/

lisbeth  -  2013-04-21 14:44:13
i stifado skal man bruke hel kanel og ikke pulver,man skriver opprinnelse land ukjent, det er en gresk rett,som grekerne elsker like høyt som vi elskere våre kjøttkaker, unnlat laubarblad

  -  2011-08-22 02:02:33
rigtige opskrift fra grækenland er med haar eller kanin,med oksekød smagen er også godt

LS  -  2011-02-17 08:07:10
Meget lækker gryderet. Vi brugte svinemørbrad, og undlod at tilsætte perleløg og bønner.Serverede med brød og ris.

  -  2010-04-01 23:41:57
Lækker ret. Et stort løg er nok.