Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Frisk pasta med tomat, basilikum og oksekød

Frisk pasta med tomat, basilikum og oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Tykstegsbøf

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : BMJ

Indsendt :



Ingredienser:
1 pk.frisk båndpasta, natural
1 pottefrisk basilikum
1 bakkecherrytomater eller coctailtomater
2 fedhvidløg
0.5 dl.god olivenolie
2 møre bøffer, fx tykstegsbøffer, ca. 150 g. pr. stk.
 Barbequesauce (gerne Santa Maria)
 2Olie til stegning
0.5 Salt
 
 Evt.friskrevet parmesan ost
 
Opskrift:
Varm en pande op, pensel bøfferne godt med barbequesauce og steg bøfferne 2-3 min. på hver side. Lad bøfferne køle af.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyld den under kold vand, og lad den dryppe af. Herefter op i en skål. Hæld olie i en skål, tilsæt frisk basilikum (gerne klippet/hakket), presset hvidløg og salt. Rør godt sammen. Tomaterne skylles og halveres. Både tomater og kød tilsættes pastaen. Hæld dressingen over pastaen, og vend godt rundt.

Tips:

Retten bliver kun endnu bedre, hvis den får lov at stå et par timer i køleskabet, for at trække smag. Riv evt. frisk parmesan over retten, og server med ciabatta flútes og kølig hvidvin.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14097 gange,
og udskrevet 118 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu