Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fiskeruller med spinatsovs

Fiskeruller med spinatsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Pia

Indsendt :



Ingredienser:
4 store fiskefileter (frisk el. frost)
1 bdt.forårsløg ca. 100 g
200-250 g.helbladet spinat (frisk el. frost)
2 spsk.smør
2 dl.bouillon (hønse, svine el. grøntsags)
2.5 dl.fløde
8 tandstikker
 citronsaft
 salt
 peber
 muskatnød
 
Opskrift:
Ovnen sættes til 200 grader.

Forårsløg snittes og svitses over svag varme i 1 spsk smør i en gryde. Spinaten tilsættes og varmes til bladene er faldet sammen (eller optøet). Tag spinaten af varmen.

Et ildfast fad smøres med 1 spsk smør.
Fileterne skæres i halve på tværs. Dryp dem med citronsaft og drys med salt og peber. En lille portion spinatblanding lægges på fileten og den foldes sammen og holdes på plads med en tandstik. Fyld alle fileter og put dem i fadet.

Tilsæt bouillon og fløde til spinaten og smag til med salt, peber, muskatnød og citronsaft. Ønskes en lettere sovs tilsættes mindre fløde og lidt ekstra bouillon. Bring sovsen i kog i 2 minutter.

Hæld sovsen over fiskefileterne og put fadet i ovnen i ca. 25 minutter (eller til kartoflerne er kogt færdige). Imens fisken er i ovnen koges kartoflerne som er tilbehør. Gerne små kartofler med skræl.

Tips:

Dette er en forenkling af opskriften Hornfiskeruller med spinatsovs


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (11 stemmer)

Opskriften er vist 7540 gange,
og udskrevet 108 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jette  -  2017-04-10 14:02:19
Da jeg lavede retten, kom jeg lidt hvidvin i saucen, hvilket gav den et ekstra pift og en god smag. I stedet for kartofler brugte jeg frisk pasta. Retten er endnu bedre dagen derpå, efter at den havde trukket natten over.