Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Dejlig Italiensk Pizza

Dejlig Italiensk Pizza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Elise

Indsendt :



Ingredienser:
 Dejen:
25 g.gær
3 dl.vand
1 spsk.salt
2 spsk.Olivenolie
200 g.Hvedemel
 
 Fyld:
1 ds.flåede Tomater
1 Løg
1-2 Gulerødder
100 g.tynd Italiensk skinke
250 g.Revet ost (Efter eget valg)
100 g.Revet Pamesan ost
 Og Rucola efter eget valg mængde
 
Opskrift:
Start med at sætte ovnen på 180 grader. Først Lav dejen. Småkog Vandet og rør derefter gæren i. Put derefter olivenolien og salten i, slut med melet. (Melet skal kun klæbe lidt til fingeren). Herefter skal dejen hæve i 10-15 min.
Imens det hæver, Hak løgene og skræl gulerødderne. Skær dem herefter i små stykker. Bland dem sammen De flåede tomater. Lad det småkoge i 5 Min.
Rul derefter dejen ud og lig den på en bageplade med bage papir. Hæld Blaningen med de Flåede Tomater på dejen og sæt det i oven i 10 min. på 180 Grader.
Put derefter den revet ost på. Og sæt det igen i ovnen i 5 min. Put skinken på og sæt den i ovnen 5 min. mere. Tag til sidst Pizzaen ud og og Put først pamesan osten på og derefter Rucola salaten.
lar til servering!!!



Tips:

En skøn Pizza..


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (58 stemmer)

Opskriften er vist 17584 gange,
og udskrevet 546 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

anonym  -  2012-10-19 12:15:10
skal lave den i aften men er ikke sikker på hvor meget vand der skal i? håber på tips XD

Mig   -  2012-04-26 15:45:13
Den lyder lækker...;)

henriette  -  2012-04-06 16:23:56
er noget skuffet over denne opskrift... men laver man den om er den god nok :-D

baldrik  -  2012-01-31 16:58:04
brug 225 gram ekstra mel så virker dejen bedrer

Kim  -  2011-06-28 20:23:23
Dejen = vælling uden fast form. Endte med at hælde ca dobbelt så meget mel i for at få en "rigtig" konsistens.

sdfghj  -  2010-05-18 17:29:33
Jeg synes bare den er vildt go

Fred T.   -  2010-03-30 14:30:33
Som Steen studser jeg lidt på det med at koge vandet, og sa have i gæret. Og så er der jo alt for meget vand i den dejopskriften. Det bliver ikke noget man kan håndtere som en dej. 200ml måske - eller mindre.

Isabella:D  -  2010-03-23 17:12:40
Jeg laved den her pizza i hjemkundskab, og alle elskede den,så den kan helt klart anbefales. Jeg fik næsten ikke noget af den pizza, fordi alle bare tog af den :D

steen  -  2010-03-04 20:11:56
Jeg syntes det er en dejlig pizza. Skal noget kommenteres må det blive opskriften, hvor der står man skal småkoge vandet. denne formulering kan være katestrofal, hvis man ikke er opmærksom på gær mister sin evne til at hæve dejen, dersom det udsættes forhøjere temparatur end 35-37 grader

anonym  -  2010-02-19 13:52:31
Det er da opskrift på dejen

hjalte  -  2010-02-18 12:08:45
det er for dårligt at der ikke er opskift på dej!