Salat med penne, rucola, persille og pinjekerner

Salat med penne, rucola, persille og pinjekerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : JOC

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.Pasta Penne
2 spsk.Pinjekerner
100-200 g.Rucolasalat
1-2 spsk.Raspolie
1 stort bundt Persille
1 Rød Peber
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Start med at hakke persillen, pinjekernerne og peberfrugten meget fint og hæld det i en står skål. Rucolaen skylles fri for evtuelle jordrester og hældes derefter i skålen. Tilsæt herefter 1-2 spsk rapsolie, salt og peber.

Pastaen:
En stor gryde med letsaltet vand bringes i kog, kom herefter pastaen i og følg kogetiden angivet på pakken. Når pastaen er færdig sies vandet fra og der skylles med koldt vand. Når pastaen er kølet af tilsættes den til skålen med de øvrige ingredienser og der røres grundigt rundt.

Kan serveres straks eller tilberedes god tid i forvejen og stå på køl før servering.



Tips:

I stedet for peberfrugt kan man bruge tomat. Retten er god som tilbehør til kødretter eller i sig selv som en frokostsalat.


karakterer:
Opskriften er vist 4818 gange,
og udskrevet 84 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Klarlund  -  2012-09-06 21:45:04
God til både mænd og børn - hit hjemme hos os