Fiskeragout med appelsingremolada

Fiskeragout med appelsingremolada, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Thorleif Fast Jensen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
200 g.løg
6 fedhvidløg
2 spsk.olivenolie
0.5 tsk.safrantråde
4 laurbærblade
1 ds.flåede hakkede tomater
3 dl.frisk appelsinsaft
1 tsk.sukker
 salt
 peber
500 g.(3-4 stk) røde/gule peberfrugter
700 g.mørksej/lyssej/torskefilet
 
 Gremolada:
2 håndfulde hakket persille
2 tsk.fintrevet appelsinskal
2 fedhvidløg finthakket
 olivenolie
 
Opskrift:
Hak løg/hvidløg og steg i olie m/krydderier i nogle minutter. Tilsæt flåede tomater, appelsinsaft, sukker, salt og peber. Lad retten snurre ca ½ time. Skær peberfrugt i fine strimler og fisk i stykker på 5 x 5 cm. Tilsæt peberfrugt og lad simre 5 minutter. Smag til. Tilsæt isk og lad simre 5 minutter meget forsigtigt. Tilbehør: ris
Gremolada:
alle delene blandes og røres op med olivenolien tilen passende konsistens.


karakterer:
Opskriften er vist 4459 gange,
og udskrevet 90 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu