Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mørbrad i hvidvinssauce 02

Mørbrad i hvidvinssauce 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Katrine

Indsendt :



Ingredienser:
 Svinemørbrad
2 tomater
2 skalotteløg
4-5 østershatte
1 pakkebacon
 Madlavningsfløde eller piskefløde
 Sød hvidvin
1 bdt.frisk besilikum
 
 Tilbehør:
 Nemme kartofler eller Fettucine
 
Opskrift:
Hak tomater, løg og østershatte.

Steg bacon kort tid i en forvarmet gryde. Bare i et minut. Hæld vædden fra, og stil den væk fra varmen.

Varm en sauterpande op, og hæld rapsolie i. Brun mørbraden ca 2 min på hver side og tilføj bacon, de hakkede grøntsager og svampe. Læg låg på og sku ned på lav varme og lad den stå i ca 20 min. Tilføj 1½-2 dl hvidvin og lad den koge op i 1 min. Tilføj derefter en kvart liter fløde. Til sidst tilføjes den hakkede friske basilikum.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5922 gange,
og udskrevet 70 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu