Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Cremet korteletter i fad med chili og hvidløg

Cremet korteletter i fad med chili og hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : maja steen

Indsendt :



Ingredienser:
4 korteletter
0.5 rød chili
1 fedhvidløg
1 ds.flået tomat (gerne med hvidløg og basilikum)
 salt
 peber
1 stort løg
 evt.en terning grøntsags-boulion
5 dl.piskefløde
3 dl.vand (cirka)
3 dl.mælk (cirka)
4 gulerødder
1000 g.kartofler
 
Opskrift:
hak chili, hvidløg og løg fint
snit gulerødderne og kartoflerne i tynde skiver hæld det hele i et STORT fad eller en stegeso.
hæld fløde, mælk, de flået tomater og vand udover.
drys med salt og peber evt. boulion

rør godt rundt og sæt det i ovnen ved 200 grader - husk at røre i det ofte da det ellers brænder på.

efter 30-45 min. skal korteletterne brunes 2 min på hver side på panden, og derefter ned i den varme cremet kartoffel masse i ovnen. også skal det stadig stege/varmes i ovnen i cirka 30 minutter ekstra :-)


Tips:

det kommer sig ikke så nøje hvor mange kartofler,vand og mælk der kommes i. det er sådan lige hvad du nu selv syntes. Hvidløg og chili skal i retten, det kommer til at smage super skønt. Men brug KUN ½ chili ellers bliver det alt for stærkt. Held og lykke med retten


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (23 stemmer)

Opskriften er vist 12035 gange,
og udskrevet 311 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lis  -  2010-07-21 12:51:03
Rigtig dejlig ret, men pas på ikke at komme for meget væde i. Det er ikke sidste gang jeg laver den.