Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hvidløgsbøf i ovn

Hvidløgsbøf i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : ESNJS

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
3 chilipeber
3 champignon
2 løg
1 hvidløg
1 glas"kartofler-i-glas
 
 Krydderier:
 Timian
 Oregano
 Peberblanding
 Groft salt
 
Opskrift:
Snit chilipeberne i strimler, skær løgene ud i store stykker, grovhak 4 fed hvidløg og skær champignon i skiver. Form oksekødet til 4 bøffer og steg dem på hver side til de har fået lidt farve. Læg hver bøf på et stort stykke sølvpapir og put chilipeber strimlerne, de store løgstykker og 1 grofthakket fed hvidløg og nogle champignon skiver oven på bøffen. Krydder med timian, oregano, groft salt og peberblanding. Luk stanniolen om bøffen, så safterne ikke kan sive ud. Put dem i oven ved 200-225 grader i 40 min.
Put godt med fedtstof på en pande, hæld vandet fra kartoflerne og put kartoflerne på panden. Finhak 3 fed hvidløg og put dem ned til kartoflerne når kartoflerne er ved at være varme. Drys timian, oregano og peberblanding ud over kartoflerne. Når kartoflerne begynder at få farve, er de færdige.
Når bøfferne har fået 40 min., serveres de stadig i stanniolen. Løft bøffen ud af stanniolen med grøntsagerne på toppen. Server sammen med kartoflerne og evt. grønne bønner.


Tips:

Har selv fundet på fremgangsmåden og de forskellige ting - men vil da ikke afvise der skulle findes noget lignende.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (11 stemmer)

Opskriften er vist 6220 gange,
og udskrevet 80 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-11-27 17:35:33
Jeg kører på i aften!

ESNJS  -  2010-03-17 00:53:32
Jeg vil meget gerne høre fra folk som har lavet det :)

ESNJS  -  2010-02-05 15:50:03
Opskriften er til 3 personer. Eller 2 meget sultne. Hehe