Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rosenkålstærte

Rosenkålstærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : Bente K

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.rosenkål
2 porrer
1 pakkebutterdej
3 dl.yogurt naturel
3 æg
25 g.danablue
100 g.mild revet ost
 salt
 peber
1 bdt.purløg
 
Opskrift:
Kog de rensede rosenkål og rensede og skivede porrer i letsaltet vand i 5 min. Lad dem dryppe godt af. Optø bytterdejen og rul den ud til en plade og beklæd en smurt tærteform hermed og forbag ved 225 grader i 8-10 min.
Kom de forkogte grøntsager i. Pisk yoghurt og æg sammen og rør den smuldrede danablu i sammen med reven ost. Krydr med salt og peber og bland den klippede purløg i. Hæld det over grøntsagerne. Bag tærten færdig ved 2oo grader i 25 - 30 min.

Tips:

Kunne fint lave 2 tærter og komme den ene i fryseren til en travl dag.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8759 gange,
og udskrevet 176 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu