Sennepsmarinerede champignon

Sennepsmarinerede champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :
Sennepsmarinerede champignon, billede 4 Sennepsmarinerede champignon, billede 1 Sennepsmarinerede champignon, billede 2 Sennepsmarinerede champignon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
50 gram Grønne bønner. dybfrost
   
  Marinade:
2 spsk. Sennep. brun. færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
3 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Der piskes en marinade af sennep og olie, tilsæt olie lidt efter lidt under konstant piskning.
Smag til med hvidløg, salt og peber.

Champignonerne renses, de skal ikke deles, men blot vendes i marinaden.

Server champignonerne på en bund af kogte grønne bønner


karakterer:
Opskriften er vist 23226 gange,
og udskrevet 233 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10431 (2483 kcal)
KJ pr. Pers. 2607 (620 kcal)
Vægt ialt 552 gram
Vægt pr. Pers. 138 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1889 KJ (449 kcal)
Protein 1.5 gram
Fedt 49.2 gram
Kulhydrat 3.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu