Sennepsmarinerede champignon næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
50 gram Grønne bønner. frost
   
  Marinade:
2 spsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
3 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 10489 (2497 kcal)
KJ pr. Pers. 2622 (624 kcal)
Vægt ialt 552 gram
Vægt pr. Pers. 138 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1900 KJ (452 kcal)
Protein 1.6 gram
Fedt 49.4 gram
Kulhydrat 3.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)