Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laksefilet i staniol

Laksefilet i staniol, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Djz

Indsendt :


Laksefilet i staniol, billede 4 Laksefilet i staniol, billede 1 Laksefilet i staniol, billede 2 Laksefilet i staniol, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Hovedret:
800 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
400 gram Pastinak 1 pastinak vejer ca. 150 gram skrællet vægt
400 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Aubergine 1 mellemstor aubergine vejer ca. 300 gram.
5 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
  Tilbehør:
400 gram Båndpasta, frisk
5 dl. Mornaysauce 14% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Tænd ovnen på 200 grader. (varmluft)

Læg et stykke stanniol frem og smør det med lidt smør, så laksen ikke hænger i. Drys salt og peber på begge sider af laksen.

Skær pastinakken i tynde strimler, gerne på mandolinjern. Champignon og aubergine skæres i små tern og vendes sammen med pastinakken. Denne grønsagsblanding lægges over laksen.

Pres hvidløg udover grøntsagerne, efter ønske og fold stanniolen sammen omkring så den er lukket til.

- Skal have 20 minutter i ovnen, på 200 grader.


Tilbehør:
Kog pastaen.

Når laksen er et par minutter fra at være færdig hældes vandet fra pastaen, og der tilsættes en mornay sauce, rør godt rundt mens den står på kogepladen, men lad det ikke koge.

Tips:

Det er kun fantasien der sætter grænser, med hensyn til hvilke grøntsager du ønsker at putte i.

En lille ekstra ting du evt. kan gøre, er at stege de sidste champignon og tilsætte dem i pastaen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)

Opskriften er vist 43256 gange,
og udskrevet 242 gange.


Energi:
KJ total 12663 (3015 kcal)
KJ pr. Pers. 3165 (753 kcal)
Vægt ialt 2820 gram
Vægt pr. Pers. 705 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 449 KJ (106 kcal)
Protein 9.1 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 12.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

apep  -  2016-03-21 18:44:07
Det hedder: Læg et stykke....


vibeke ansen  -  2013-05-15 17:11:52
kan man bruge andet tilbehør end pasta


Sofie  -  2010-05-01 18:02:16
Virkelig god og nem ret at lave. Smager dejligt. I stedet for mornay sauce kan der også bruges cremefine i stedet... uhmm virkelig lækker ret !


Jan  -  2010-02-24 16:01:52
Super ret, lavede den til min kæreste.. MUMS