Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Laksefilet i staniol

Laksefilet i staniol, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk

Diverse laksUkendt oprindelseslandIndsendt af : Djz

Indsendt :


Laksefilet i staniol, billede 4 Laksefilet i staniol, billede 1 Laksefilet i staniol, billede 2 Laksefilet i staniol, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Hovedret:
800 g.Laksefileter
 smør
 salt
 peber
 
400 g.Pastinak
400 g.Champignon
1 Aubergine
5 fedHvidløg
 
 Tilbehør:
400 g.Frisk pasta
5 dl.Mornay sauce
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 200 grader. (varmluft)

Læg et stykke stanniol frem og smør det med lidt smør, så laksen ikke hænger i. Drys salt og peber på begge sider af laksen.

Skær pastinakken i tynde strimler, gerne på mandolinjern. Champignon og aubergine skæres i små tern og vendes sammen med pastinakken. Denne grønsagsblanding lægges over laksen.

Pres hvidløg udover grøntsagerne, efter ønske og fold stanniolen sammen omkring så den er lukket til.

- Skal have 20 minutter i ovnen, på 200 grader.


Tilbehør:
Kog pastaen.

Når laksen er et par minutter fra at være færdig hældes vandet fra pastaen, og der tilsættes en mornay sauce, rør godt rundt mens den står på kogepladen, men lad det ikke koge.

Tips:

Det er kun fantasien der sætter grænser, med hensyn til hvilke grøntsager du ønsker at putte i.

En lille ekstra ting du evt. kan gøre, er at stege de sidste champignon og tilsætte dem i pastaen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)

Opskriften er vist 39575 gange,
og udskrevet 233 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

apep  -  2016-03-21 18:44:07
Det hedder: Læg et stykke....


vibeke ansen  -  2013-05-15 17:11:52
kan man bruge andet tilbehør end pasta


Sofie  -  2010-05-01 18:02:16
Virkelig god og nem ret at lave. Smager dejligt. I stedet for mornay sauce kan der også bruges cremefine i stedet... uhmm virkelig lækker ret !


Jan  -  2010-02-24 16:01:52
Super ret, lavede den til min kæreste.. MUMS