Roatbeef

Roatbeef, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Svend

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
 Roatbeef
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Kom Kødet i Kogende vand lad kødet simre i 20 minutter. Kødet tages op og tørres af for væde. Krydres med salt og peber.
Kom det i en gryde med smør eller margarine og brun det på alle sider.
Lad det hvile i folie i 10-15 minutter. Før udskæring.

Tips:

Server med Bearneisesovs, Bønner, franske kartofler.

Sødt:
Gelè, Tyttebær.

evt. tilbehør: Coloslaw Jeg laver brun sovs af det jeg har brunet stegen i 1-1½ dl vand med en okseterning i lunet i mikroovnen 1½ min. Serveres med kartofler. Jer laver gerne aspargeskartofler til.


karakterer:
Opskriften er vist 4267 gange,
og udskrevet 71 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Indsenderen  -  2010-01-28 16:15:45
Retten er natuligvis Roastbeef sætternissen har været på sil