Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Roatbeef

Roatbeef, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Svend

Indsendt :



Ingredienser:
 Roatbeef
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Kom Kødet i Kogende vand lad kødet simre i 20 minutter.Kødet tages op og tørres af for væde. Krydres med salt og peber.
Kom det i en gryde med smør eller magarine og brun det på alle sider.
Lad det hvile i folie i 10-15 minutter.Før udskæring.

Tips:

Server med Bearneisesovs,Bønner, franske kartofler. Sødt:Gelè,Tyttebær. evt.tilbehør: Coloslaw Jeg laver brun sovs af det jeg har brunet stegen i 1-1½ dl vand med en okseterning i lunet i microovnen 1½ min. Serveres med kartofler. Jer laver gerne aspargeskartofler til.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4066 gange,
og udskrevet 58 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Indsenderen  -  2010-01-28 16:15:45
Retten er natuligvis Roastbeef sætternissen har været på sil