Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grønlangkål med brunede kartofler og kogt bacon

Grønlangkål med brunede kartofler og kogt bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Grønlangkål med brunede kartofler og kogt bacon, billede 4 Grønlangkål med brunede kartofler og kogt bacon, billede 1 Grønlangkål med brunede kartofler og kogt bacon, billede 2 Grønlangkål med brunede kartofler og kogt bacon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.bacon helt stykke
 vand
 
 Grønlangkål:
1000 g.hakket grønkål, frost
50 g.smør
5 dl.kogevand
1.5 dl.piskefløde
 sukker
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog først flæskestykket i vand så det dækker.

Grønlangkål:
Tryk vandet fra grønkålen. Smelt smørret og rist grønkålen let heri. Tilsæt kogevand fra baconet og kog ind til det er næsten kogt tør. Fløden tilsættes og koger et par minutter til fløden jævner. smag til med salt og peber.

Serveres med brunede kartofler og sennep.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 25164 gange,
og udskrevet 291 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu