Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder

Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder, billede 4 Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder, billede 1 Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder, billede 2 Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.stegt flæskesteg
600 g.løg
1000 g.kogte kartofler
50 g.margarine
 salt
 peber
 
4 æg
4 skiverrugbrød
200 g.rødbeder
 
Opskrift:
Kød og kartofler skæres i små tern. Løgene hakkes.

Løgene svites på panden i fedtstoffet, Lad det blive godt varmt, inden kartoffelstykkerne blandes imellem.

Skru op for varmen og rist biksemaden til kartoffelstykkerne er gyldne. Rør af og til.

Tilsæt kødterningerne og vend godt rundt og skru ned. Lad retten simre yderligere 3-4 minutter til alt er gennemvarmet.

Æggene slåes ud på panden og spejles.

Serveres med rødbeder og rugbrød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (8 stemmer)

Opskriften er vist 32746 gange,
og udskrevet 324 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu