Brunkål med bacon og oksefars

Brunkål med bacon og oksefars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er frysregnet

Indsendt af : Britta

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.oksefars
300 g.Bacon
1 lille hvidkål
100 g.sukker
50 g.margarine
 salt
 peber
 lidtvand
 
Opskrift:
1 Snit hvidkålen fint.
2 Skær baconen i tern,
3. smelt sukker i en varm stegegryde
4. tilsæt margarinen
vend kålen deri og brun den
5. fars og Bacon tilsættes rør rundt til det hele er brunet igennem


karakterer:
Opskriften er vist 32645 gange,
og udskrevet 750 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

ulla  -  2011-04-10 12:38:38
selvfølgelig skal kødet brunes - først bacon dernæst fars og derefter kål, der tilsættes lidt væde (evt med bullion eller suppe) lad det simre hold nøje med at retten ikke koger tør. Hvis farven ikke på brunkålene ikke er tilfredsstillende kan der spædes med få dråber kulør.

lilliane  -  2011-02-23 15:31:06
skal kødet ikke brunes inden det tilsættes

Britta  -  2010-01-22 17:04:45
steges 1 time tilsæt måske lidt vand