Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brunkål med bacon og oksefars

Brunkål med bacon og oksefars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er frysregnet

Indsendt af : Britta

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.oksefars
300 g.Bacon
1 lille hvidkål
100 g.melis
50 g.margarine
 salt
 peber
 lidtvand
 
Opskrift:
1 Snit hvidkålet fint.
2 Skær baconen i tern,
3. smelt melis i en varm stegegryde
4. tilsæt margarinen
vend kålen deri og brun den
5. fars og Bacon tilsættes rør rundt til det hele er brunet igennem


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 29700 gange,
og udskrevet 714 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

ulla  -  2011-04-10 12:38:38
selvfølgelig skal kødet brunes - først bacon dernæst fars og derefter kål, der tilsættes lidt væde (evt med bullion eller suppe) lad det simre hold nøje med at retten ikke koger tør. Hvis farven ikke på brunkålene ikke er tilfredsstillende kan der spædes med få dråber kulør.

lilliane  -  2011-02-23 15:31:06
skal kødet ikke brunes inden det tilsættes

Britta  -  2010-01-22 17:04:45
steges 1 time tilsæt måske lidt vand