Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hjerter i flødesovs med kartoffelmos

Hjerter i flødesovs med kartoffelmos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehjerte

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet.

Indsendt af : Namilla

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.Kalvehjerter
 Persille efter smag (jeg bruger en hel pakke frost-persille)
 Mælk
 sovsekulør
1000 g.kartofler
 Margarine
 Karry
 
Opskrift:
Hjerterne afpudses for hinder, fedt og sener og skæres i tern på ca.2-3*2-3 cm.
Hjerterne brunes af i margarine og persille tilsættes. Pas på at hjerterne ikke får for meget varme, da de kan blive gummi-agtige. Vand tilsættes til det dækker. Hjerterne simrer i ca.45 minutter.
Imens skrælles kartofler og sættes i kog, uden salt. De må gerne få lov at koge ud.
Når hjerterne er møre spædes op med mælk og sovsen jævnes med en meljævning og smages til med salt og peber (og får et skud kulør).
Sovsen får nu lov at stå og småsimre mens man laver kartoffelmosen.
Vandet hældes fra kartoflerne og kartoflerne moses med en håndmixer/stavblender. En klat margarine tilsættes sammen med salt, peber og karry efter smag.(kartoffelmosen må ikke smage for kraftigt, da hjerterne er kraftige i smagen). Mosen kan evt. også tilsættes en lille smule mælk hvis den er for tyk.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 26234 gange,
og udskrevet 461 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Namilla  -  2010-02-05 17:33:21
Nå ja... jeg bruger selv en blanding af mælk og fløde til sovsen. Man kan fint nøjes med mælk, hvis man vil have en lettere sovs.

marie-louise  -  2010-01-15 11:23:29
hvor blev fløden af??