Løgpostej

Løgpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Halkær Krokøkken

Indsendt :



Ingredienser:
450 g.løg
1 dl.olie
2 æbler eller 100 g. selleri
1.75 dl.mælk
0.6 dl.rasp
0.5 dl.grahamsmel
4 æg
1.5 tsk.allehånde
 salt
 evt.andre krydderurter - friske eller tørrede
 
Opskrift:
løgene hakkes og svitses let i olien. Afkøles noget inden reven æble eller selleri tilsættes sammen med de øvrige ingredienser.
blandingen kommes i en form f.eks. en rugbrødsform, og bages ca 0,75 time ved 185 grader.

Tips:

serveres som selvstændig hovedret sammen med perlespelt, salat og brød, eller på en buffet sammen med f.eks. kalvesteg, stegte kartofler, salat og brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7108 gange,
og udskrevet 129 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Food Freak  -  2020-12-04 08:31:10
Nem og hurtig og kan ændres let ved at lege med krydderierne.