Rødkål ala Pederstrup

Rødkål ala Pederstrup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Rødkål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke

Indsendt af : Julemanden

Indsendt :

Ingredienser:
1 Rødkål
1 Juleøl
1 Apelsin
3 dl.Rødvin
1 lille æbel
0.5 tsk.nelike
1 tsk.Kanel
3 spsk.Ribsgele
1 dl.Andefedt
5 dl.vand eller efter behov
 
Opskrift:
Snit rødkål og så smelter du 50 gram smør. hvor i du bruner rødkålen. Derefter kommer du vand, øl, vin, neliker,kanel, kanel, æbler, og appelsin.
koges i en time ved svag varme.
Slut af med andefedt og smages til med salt.

Tips:

Glædelig Jul


karakterer:
Opskriften er vist 7167 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lone  -  2019-12-24 12:10:04
Hold nu op et rødkål ❤️🎅🌲 5 store stjerner her fra ⭐⭐⭐⭐⭐