Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kartoffelgryde med fisk i Römertopf

Kartoffelgryde med fisk i Römertopf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : onkelkaj

Indsendt :



Ingredienser:
750 g.torskefileter
600 g.kartofler
2 æg
2 spsk.olie
4-5 løg
4 tomater
2 spsk.citronsaft
 Paprika
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog de skrællede kartofler og mos dem. Rør dem op med æggene og smag til med salt, peber og paprika. Skyl torskefileterne og tør dem. Skær dem i strimler. Læg et lag kartoffelmos. tomatskiver, grofthakkede løg og derefter fiskestykker, der krydres og dryppes med citronsaft. Så lægges igen et lag kartoffelmos og olien hældes over. Stil römertopfen i ovnen ved 170 grader i ca 40 minutter. Tag låget af og brun retteb på oversiden.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6697 gange,
og udskrevet 84 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu