Indbagt karrysmør

Indbagt karrysmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Indbagt karrysmør, billede 4 Indbagt karrysmør, billede 1 Indbagt karrysmør, billede 2 Indbagt karrysmør, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.smør
1 tsk.karry
1 fedhvidløg
 
 rasp
 hvedemel
 æg
 
Opskrift:
Smør (helst lurpak smør), karry og presset hvidløg røres sammen. Smørret sættes på køl indtil man kan forarbejde det.

Smørret formes til små medaljoner, der er ca. 5 mm høje. De vendes i mel og paneres i æg og rasp. Dette gøres 2 gange - så smørret er kapslet helt ind. Lægges herefter i fryseren i ca. 10 minutter.

Hæld godt med olie på en lille pande. Der skal være ca. 5 mm olie på hele panden. Varm det op og lynsteg karrysmørret i ca. 20 sekunder på hver side.





karakterer:
Opskriften er vist 6559 gange,
og udskrevet 88 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu