Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tante Tinnes Kål

Tante Tinnes Kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Hans

Indsendt :



Ingredienser:
1.5 kg.hvidkål
1 kg.kartofler
500 g.gulerødder
750 g.oksefars 7-10 %
1 hakket løg
50 g.margarine
1.5 tsk.karry
 salt
 peber
 
Opskrift:
Margarinen brunes. Løget kommes i, farsen brunes. Kartofler, gulerødder, hvidkål snittes og tilsættes (blandet). Ca. 1 dl. vand hældes på, krydderier tilsættes efter behag. Koges omkring 2 timer ved svagt blus til alt er mørt - omrøres jævnligt.
Serveres med godt rugbrød og en god sennep.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6690 gange,
og udskrevet 138 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-02-25 17:10:18
Kender godt retten - den smager rigtig godt. Jeg plejer at komme en oksekøds-suppeterning ved.