Pitabrød med strimlet oksekød

Pitabrød med strimlet oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Pita

Hovedingrediens : Oksekød - Kogt/Stegt oksekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red:

Pitabrød med strimlet oksekød, billede 4 Pitabrød med strimlet oksekød, billede 1 Pitabrød med strimlet oksekød, billede 2 Pitabrød med strimlet oksekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.stegt oksekød f.eks. roastbeef eller mørbrad
 de 7 krydderier
 
200 g.iceberg
200 g.agurk
2 tomater
 
 thousand island
8 pitabrød
 
Opskrift:
Det stegte kød skæres i tynde skiver som igen skæres i tynde strimler.

Grønsagerne vaskes og snittes og pitabrødene varmes på brødrister eller i ovn.

Kødet steges kørt på en meget varm pande og krydres med de 7 krydderier eller andet shawama- eller kebabkrydderi.

Pitabrødenen åbnes og fyldes efter temperament med salat, kød og dressing.


karakterer:
Opskriften er vist 34889 gange,
og udskrevet 2548 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu