Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Cremede nudler

Cremede nudler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : LeaKirstine

Indsendt :



Ingredienser:
400-500 g.kylling, kalkun eller svinekød
125 g.nudler (svarer til ½ pakke tørrede)
400 g.blandet grønt, fx en wokblanding, eller blandet frisk grønt
 olie
 soya
 balsamico
 ketchup
 tørret chili
2 dl.mælk
 
Opskrift:
Start med at marinere kødet i soya, ketchup, balsamico og ketchup. Dette skal helst stå og trække i minimum 15 min, men kan sagtens stå et par timer. Det nemmeste er at bruge en frysepose og blande det hele deri.. Der er ingen mængde, da jeg plejer bare at putte lidt i, hold dog igen med balsamico.
Når kødet har marineret steges det i en smule olie, brug ikke så meget, da det til dels steger i marinaden.
Når kødet er stegt tages det af wokken/panden og nudlerne sættes over. Kog dem som det står beskrevet på pakken.
Imens nudlerne koger, steges grøntsagerne i den samme pande som kødet. Alt afhængigt om man bruger frosne eller friske grøntsager, skal de have 3-7 minutter.
Når grøntsagerne er færdige, tilsættes kødet.
Dette blandes og der tilsættes lidt ekstra soya og balsamico.
Lad dette stege i ca 1 min og tilsæt mælken.
Efter at vandet er hældt fra nudlerne tilsættes de kød og grøntsagsblandingen.
Lad det hele koge 1-2 minutter, tilsæt evt. lidt ekstra balsamico eller soya, og mere mælk.

Tips:

Om man kan lide balsamico er selvfølgelig en smagssag, men jeg må indrømme at jeg synes det er super godt i denne ret..


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8006 gange,
og udskrevet 103 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu