Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marineret skinke mignon med glaseret champignon

Marineret skinke mignon med glaseret champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Delvis fryset egnet

Indsendt af : John Kristensen

Indsendt :



Ingredienser:
2 stk.skinke mignon Ca.1 kg.
 
 Marinade:
2 dl.rapsolie
1 fl.god rødvin
2 tsk.merian
3 fedhvidløg
1 rødløg
12 store champignon
100 g.sukker
12 sukkerærter
12 blå vindruer
2 store porrer
4 store æg
1 pk.bacon
1 kg.skrælle kartofler
5 fedhvidløg
100 g.smør
2 dl.mælk
2 tsk.salt
 
Opskrift:
Marinaden piskes sammen og mignonerne lægges i marinaden ca.4 timer, vendes med ca.1 times mellemrum.Steges i 45-60 minutter i en ovn på 180 gr.
Kartoflerne skrælles og skæres i tern , hvidløgene pilles , det koges så de er godt møre. Hældes op i en sigte og røres godt sammen i en røremaskine hvor salt, smør og æg tilsættes.
Mosen kommes op i en sprøjte pose og Sprøjtes som kokostoppe på en bageplade med bagepapir og bages i ovnen ved 200 gr.i 15 min. Stegeskyen fra mignonerne tilsættes 1/4 l fløde og koges ind i 20 min.tilsættes derefter maizena til den ønskede konsistens. Champignonerne glaseres i en sukker smørlage og stilles derefter på en tallerken og pyntes med vindruer og sukkerærter.
Porrerne renses og skæres ud i 2 cm længde og baconen vikles om,stilles på højkant i et ovnfast fad, en smule olie hældes ud over dem, de stilles i ovnen 20 minutter ved 200 gr.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9922 gange,
og udskrevet 101 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu