Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Super kødtimbale

Super kødtimbale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Gismo

Indsendt :



Ingredienser:
1 hakket løg
20 g.margarine
1 tsk.karry
250-300 g.hakket oksekød
 Salt
 Peber
200-250 g.champignon
1 peberfrugt
200 g.porre
1 spsk.rasp
2-3 æg
1 dl.mælk eller fløde
2-3 laurbærblade
 
 Tilbehør:
 Flute
 tomatsalat
 
Opskrift:
Svits det hakkede løg i margarine, til de er klare men ikke brune. Tilsæt det hakkede kød, og rør til kødet har delt sig.

Tilsæt karry, salt og peber og og lad karryen svitse med.

Tilsæt grofthakkede champignon, peberfrugt skåret i små tern, porrer i tynde ringe samt rasp.

Bland det hele godt og hæld blandingen i et smurt ovnfast fad.

Pisk æg og mælk sammen og hæld æggemassen over kødet. Stik lidt med en gaffel så æggemassen fordeler sig. Stik laurbærblade i retten.

Sæt fadet i vandbad i ovnen, og bag retten 30-40 min. til æggemassen er stivnet.

Tips:

Prøv evt og lav retten med hakket svinekød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (10 stemmer)

Opskriften er vist 25930 gange,
og udskrevet 419 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Plet  -  2013-03-11 10:32:10
200 grader alm ovn eller 180 grader varmluft

Kirsten  -  2011-09-05 18:28:31
Hvor mange grader ?