Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Spegesild med løgsovs og kartofler

Spegesild med løgsovs og kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
8-10 udvandede spegesildfileter
4 chalotteløg
8 dl.mælk
2 spsk.mel
 salt
 peber
50 g.smør
 
Opskrift:
De hakkede chalotteløg koges til de er møre i 6 dl mælk. Der røres en jævning af melet og resten af mælken, sovsen jævnes, den skal være tyk. Smages til med salt og peber og serveres med smørklat.

Spegesildfileterne serveres hele med løgsovs, kartofler, rødbeder og sennep.

Tips:

Man kan også servere løgsovs til saltstegte sild.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 10357 gange,
og udskrevet 138 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kokken fra 1955  -  2017-11-26 11:16:44
Ja noget skal man sige når man ikke kan lide fisk, men spege sild og hvide kartoffeler med løgsovs er en herre ret. Bevares man skal helst være glad for fisk og mindst 60 år. Den kan også spises med bare kartoffeler og rå løg, og med smeltet smør. Selvfølgelig smag og behag.

  -  2012-01-07 16:58:05
Det smagte af ingenting!!!