Fisk og kartoffel krebinetter

Fisk og kartoffel krebinetter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.kogte kartofler
250 g.kogt fisk laks eller torsk
2 dl.mælk
6 stilkedild hakket
 smages til med salt og peber
 smør bruges til stegning evt. solsikkeolie
 
 Panering:
 æg
 hvedemel
 rasp
 
Opskrift:
kom kartofler mælk dild og laks i en skål
mos/bland med en gaffel.
smag til med salt og peber
form krebinetterne
derefter ved krebinetterne i mel
pisk æg og vend herefter krebinetter i æg
vend krebinetter i rasp
steg ved svag varme i 4 minutter
kan spises varme eller kolde. Er klart bedst og mest sprøde når de er varme bon appetit





karakterer:
Opskriften er vist 7867 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu