Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fisk og kartoffel krebinetter

Fisk og kartoffel krebinetter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.kogte kartoffler
250 g.kogt fisk laks eller torsk
2 dl.mælk
6 stilkedild hakket
 smages til med salt og peber
 smør bruges til stegning evt. solsikkeolie
 
 Panering:
 æg
 hvedemel
 rasp
 
Opskrift:
kom kartofler mælk dild og laks i en skål
mos/bland med en gaffel.
smag til med salt og peber
form krebinetterne
derefter ved krebinetterne i mel
pisk æg og vend herefter krebinetter i æg
vend krebinetter i rasp
steg ved svag varme i 4 minutter
kan spises varme eller kolde. Er klart bedst og mest sprøde når de er varme bon appetit




karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 7317 gange,
og udskrevet 101 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu