Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Julrrødtkål

Julrrødtkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 lille rødtkål
25 g.smør
2-3 spsk.rødvinsedike
 revet skal fra en appelsin
 saft fra 2 appelsiner
3 neliker
 salt
 pebber
 lidtsukker
2 dl.sødt ribssaft
 
Opskrift:
del kålen i kvarte, fjern stokken og snit kålen megret fint..
Smelt smør i en stor gryde og vend kålet heri.vend til det bliver klank og falder sammen.
tilsæt edike, appelsinskal, saft og krydderier. vend det godt rundt.Kog under låg til kålen er tilpas mør, ca 1-2 timer minst. Smag til med ribsaft og sukker samt salt og pebber


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2219 gange,
og udskrevet 51 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu