Julrrødtkål

Julrrødtkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 lille rødkål
25 g.smør
2-3 spsk.rødvinseddike
 revet skal fra en appelsin
 saft fra 2 appelsiner
3 nelliker
 salt
 peber
 lidtsukker
2 dl.sødt ribssaft
 
Opskrift:
del kålen i kvarte, fjern stokken og snit kålen megret fint..
Smelt smør i en stor gryde og vend kålet heri.vend til det bliver klank og falder sammen.
tilsæt edike, appelsinskal, saft og krydderier. vend det godt rundt.Kog under låg til kålen er tilpas mør, ca 1-2 timer minst. Smag til med ribsaft og sukker samt salt og pebber


karakterer:
Opskriften er vist 2574 gange,
og udskrevet 63 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu