Julrrødtkål

Julrrødtkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lille rødkål
25 g.smør
2-3 spsk.rødvinseddike
 revet skal fra en appelsin
 saft fra 2 appelsiner
3 nelliker
 salt
 peber
 lidtsukker
2 dl.sødt ribssaft
 
Opskrift:
del kålen i kvarte, fjern stokken og snit kålen meget fint.
Smelt smør i en stor gryde og vend kålen heri. vend til det bliver blank og falder sammen.
tilsæt eddike, appelsinskal, saft og krydderier. vend det godt rundt. Kog under låg til kålen er tilpas mør, ca. 1-2 timer mindst. Smag til med ribsaft og sukker samt salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 3140 gange,
og udskrevet 82 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu