Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Johns luxsus leverpostej

Johns luxsus leverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 

BuffeterRet : Buffeter - Diverse buffetretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : John Kristensen

Indsendt :



Ingredienser:
 Godt 1 kg. Svinelever el. gerne kalvelever
300 g.røget spæk
700 g.bacon
2 modne advokadoer
4 store løg
4 æg
200 g.hvedemel
100 g.fuldkorns speltmel
5 dl.piskefløde
1 ds.ansjoer (hæld væden fra)
4 fedhvidløg
4 tsk.Allehånde
 salt
 peber
250 g.Champignon
 


Opskrift:
Lever, spæk, løg,hvidløg, bacon og champignon hakkes igennem en kød hakker, gerne 2 gange.
Det hele hældes nu op i en food processor, hvor det blandes grundigt, lad gerne maskinen "køre" i 5-6 min. Den færdige dej hældes nu op i passende forme. den skal nu bages i3 kvarter på 200 grader i almindelig ovn 180 grader i varmluft.

Tips:

Kan spises varm, men smagen kommer bedst frem når den er kold,(egen smag) Groft brød rødbeder eller noget surt. Sky bacon og løgringe (rødløg) er også meget velegnet.



Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Leverpostej



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 11567 gange,
og udskrevet 201 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

Kommentarer

Martin  -  2011-11-30 03:19:53
Hvad skal advokadoerne bruges til? De er ikke i beskrivelsen. Hakkes med resten eller på bagefter?

  -  2011-09-29 12:05:36
Rigtig god leverposteg. Familien var vilde med den. Lavede dog kun en halv størrelse. Men den var væk i løbet af ingen tid.:o)