hakket spinat, f.eks. fra frost400-500 g. hakket spinat, f.eks. fra frost
2
bakker
flødeost. Pikantost/hvidløg og urter2 bakker flødeost. Pikantost/hvidløg og urter
4-6
fed
hvidløg4-6 fed hvidløg
salt salt
peber peber
Opskrift:
Skær kylling i stykker der a. 2x2x4cm, eller hvad er passer dig. Bland det optøede spinat med ost, presset hvidløg, salt og peber. I ildfastfad eller skål blandes kylling og spinatost. Sættes i ovnen på 180C i 1 time. Omrøres med 15 min. mellemrum for at få en jævn bagning af kyllingen.
Spises med ovnbagte kartofler i tern/både*.
Tips:
*For at få gode sprøde kartofler skal du skære kartoflerne ud, skylle dem i vand x 2. Lade dem dryppe af i viskestykke eller dørslag. Hældes i pose med lidt olie - blandes godt. Bages i ovnen (helst i stegefad) 180C i ca. 45 min. Omrøres hver 10-15min.
Tilbehør: Dampede gulerødder eller asparges. Evt. også ovnbagt med bacon viklet omkring.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 17989 gange, og udskrevet 179 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider