Fiskefrikadeller Rigtig Gode og mager
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Karin Skærbye Indsendt : Red : |
|
|
Torskefileterne skæres i mindre stykker.
De øvrige Ingredienser kommes i en foodprocessor eller blendes.
Torskekødet tilsættes lidt af gangen.
Farsen røres glat.
Trækkes ½-1 time i køleskab.
Farsen formes til 6 frikadeller. Steges i 5-6 min. På hver side, ved svag varme. Tips: Serveres med kartofler, grønsager og evt. mager remoladesovs. Kolde fiskefrikadeller er gode som pålæg. |
|
Opskriften er vist 11501 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2012-05-09 18:10:09 Meget lette at lave og de bliver rigtig gode og luftige. Har lavet dem et par gange, sidst brugte jeg 250 g fisk og hele ægget (hvide og blomme) og en håndfuld purløg, dem kunne familien rigtig godt lide. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne