Ferskengrød

Ferskengrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kolde drikke

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Ferskengrød, billede 4 Ferskengrød, billede 1 Ferskengrød, billede 2 Ferskengrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Fersken, frisk 1 udstenet fersken vejer ca. 100 gram.
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 tsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
1 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Fersknerne skrælles eller skoldes og pilles. Dernæst halveres fersknerne og stenen fjernes.

Fersknerne skæres i tern og lægges i en gryde med vandet og bringes i kog.

Tilsæt sukker og vaniljesukker og kog i ca. 10 minutter til ferskenerne er møre.

Tag grøden af varmen.
Rør kartoffelmelet op med lidt vand og rør det grundigt rundt i grøden. Hæld grøden i en skål og drys evt. lidt sukker over

Tips:

800 gram ferskner til 4 pers. er skrællet og udstenet vægt.





karakterer:
Opskriften er vist 10152 gange,
og udskrevet 101 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3360 (800 kcal)
KJ pr. Pers. 840 (200 kcal)
Vægt ialt 1127 gram
Vægt pr. Pers. 281 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 298 KJ (70 kcal)
Protein 0.7 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 16.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu