Ferskengrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Fersken, frisk 1 udstenet fersken vejer ca. 100 gram.
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 tsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
1 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 3360 (800 kcal)
KJ pr. Pers. 840 (200 kcal)
Vægt ialt 1127 gram
Vægt pr. Pers. 281 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 298 KJ (70 kcal)
Protein 0.7 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 16.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)